Mijn leaseauto

MIJN LEASEAUTO

Schade
Heeft u schade aan uw leaseauto? Meld de schade dan binnen 24 uur via schade@ijsseldeltaautolease.nl.

Vervolgens stuurt u het volledig ingevulde schadeformulier op naar:

IJsseldelta Autolease

Kleefstraat 8

8028 PR Zwolle

Onderhoud en reparatie

Het is belangrijk de leaseauto goed te (laten) onderhouden. U kunt hiervoor en voor bijvoorbeeld reparaties en nieuwe banden, terecht bij de vak garage (www.vakgarage.nl). De rest regelt zich vanzelf. Zo kunt u weer zorgeloos en veilig op weg.

Winterbanden

Heeft u winterbanden in uw leaseovereenkomst opgenomen, dan kunt u deze bij de Vakgarage laten monteren. Heeft u geen winterbanden opgenomen in het leasecontract, maar wilt u deze alsnog opnemen. Overleg dan met uw wagenparkbeheerder en stuur een e-mail naar info@ijsseldeltaautolease.nl.

Leaseauto inleveren

Is uw leasecontract ten einde, dan levert u de leaseauto weer bij ons in. Geeft u van te voren per mail aan waar u de auto inlevert. Dit kan bij het bedrijf waar u de nieuwe leaseauto ophaalt of bij In de Wal Automotive (Kleefstraat 8 in Zwolle).

Wat levert u in:

  • Sleutel en reservesleutel
  • Kentekenkaart
  • Groene kaart/APK-keuringsbewijs
  • Radiocode

Brandstofpas aanvragen

Wilt u het gemak van tanken met een brandstofpas? Zodat u de BTW op uw brandstof kunt declareren? IJsseldelta Autolease regelt het voor u. Stuur uw NAW-gegevens naar info@ijsseldeltaautolease.nl en wij vragen de brandstofpas voor u aan.

Bekeuringen

IJsseldelta Autolease biedt u de mogelijkheid om bekeuringen in te zien. Stuur hiervoor het kenteken van uw auto naar info@ijsseldeltaautolease.nl. U ontvangt vervolgens uw bekeuring per mail.

Vervangend vervoer

Is uw leaseauto naar de garage voor onderhoud, dan biedt IJsseldelta Autolease u vervangend vervoer. Vervangend vervoer is verkrijgbaar vanaf € 29,50 per dag bij maximaal 100 km.

Adreswijziging

Bent u verhuisd? Laat het ons weten. U kunt de adreswijziging doorgeven via info@ijsseldeltaautolease.nl.