Over ons

OVER ONS

old-logoIJsseldelta Autolease is uw partner in mobiliteit. Of u nu zakelijk of particulier een auto leaset, of advies wilt over wagenparkbeheer, IJsseldelta Autolease helpt u op weg. Door het persoonlijk contact krijgt u een scherp voorstel op maat en weet u precies waar u aan toe bent.
De auto’s van IJsseldelta Autolease zijn nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens, die voldoen aan de hoogste standaarden voor schone en zuinige auto’s. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan een betere luchtkwaliteit, maar de auto’s rijden ook nog eens goedkoper.

IJsseldelta Autolease zoekt als regionale autoleasemaatschappij de verbinding met de regio Zwolle. Zo kunnen we samen de regio mobieler maken.

IN DE WAL AUTOMOTIVE GROUP

 IJsseldelta Autolease is een zelfstandige, universele leasemaatschappij en partner van In de Wal Automotive Group. In de Wal Automotive Group (IDWAG) is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing, van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau is In de Wal een sterke partij.

Als remarketeer helpt In de Wal Automotive Group doelstellingen en ambities van klanten waar te maken. Duurzaamheid in zowel de bedrijfsvoering als in relaties staat centraal. Kwaliteit, deskundigheid en respect zijn zichtbaar in de inzet voor de klanten en de passie voor de producten. Kwaliteit en accuratesse zijn diep ingeworteld in de traditie van het familiebedrijf.