Wat wij doen

Dit kan Ijsseldelta Autolease voor u betekenen:

Creativiteit, duurzaamheid, en innovatie passen allemaal in ons straatje, ook in die van u? Lees vooral verder om te ontdekken wat Ijsseldelta autolease voor u kan betekenen. 

De auto is een geliefd vervoersmiddel, bijna iedereen heeft wel een auto tot zijn/haar beschikking. Dat is ook niet zo gek, want een auto is comfortabel, ontzettend mobiel en verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende exemplaren. Maar als we gebruik willen blijven maken van de auto zijn er andere (creatieve) oplossingen nodig, want we weten allemaal dat auto’s niet heel goed zijn voor het milieu. 

We hebben oplossingen nodig die de planeet verduurzamen, dat weten we allemaal. Bij IJsseldelta Autolease komen daarmee twee drijfveren samen, want wij vinden het belangrijk dat we goed omgaan met de aarde, maar we willen de klant ook alle comfort en luxe bieden. Bent u opzoek naar een leaseauto, maar wilt u wel rekening houden met het milieu? Dan bent u bij Ijsseldelta autolease aan het juiste adres. Wees welkom en maak vandaag nog uw afspraak. 

Nieuw

Personen- en bedrijfswagens

Wilt zich geen zorgen meer maken om voertuigen? Dan is operational lease de beste oplossing. IJsseldelta zorgt voor een wagen die aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Aantrekkelijk aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant en duurzaam in gebruik.

Jong gebruikt

Personen- en bedrijfswagens

Heeft u er wel eens over nagedacht om een jonge, gebruikte auto te leasen? Deze voertuigen zijn maximaal twee jaar oud, maar het contract is een stuk flexibeler en de prijs is een stuk lager dan die van een nieuwe auto.

CarUnited

Deelauto’s

Een innovatief deelauto-concept met een flexibel huurcontract. Deelauto’s zijn niet alleen de groenste oplossing van de drie, is het contract ook nog eens een stuk goedkoper.  U kunt uiteraard blijven rekenen op het gemak en comfort die u van ons bent gewend. 

Maak kennis met IJsseldelta Autolease

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten