Ontdek onze klantgerichte service

Wat te doen als u schade heeft aan uw leaseauto? Ontdek onze klantgerichte service, want wij staan zowel voor, na als tijdens uw deal voor uw klaar!

Flexibel en transparant.

Wat goed is voor onze klant is goed voor ons. Dit geld ook voor onze klantgerichte service. Daarom willen we het beste voor onze klanten voor en na de deal. Onderhoud en reparaties zitten standaard in ons leasecontract, maar leasecontract kan op elk moment worden uitgebreid met winterbanden, brandstofpas en vervangend vervoer. Zo weet u zeker dat het altijd goed geregeld is.

Op deze pagina leest u de mogelijkheden van onze klantgerichte service, bijvoorbeeld over onderhoud en reparatie, vervangend vervoer, winterbanden, bekeuringen of uw brandstofpas . Ook kunt u meteen de schade aan uw leaseauto melden of een afspraak maken om uw leaseauto in te leveren.

R

Betrouwbaar

R

Flexibel

R

Klantgerichte service

R

Duurzame oplossingen

Schade aan uw leaseauto

Meld de schade binnen 24 uur door een mail te sturen naar schade@ijsseldeltaautolease.nl. Wij pakken het dan verder voor u op!

Het volledig ingevulde schadeformulier stuurt u naar:
IJsseldelta Autolease
Kleefstraat 8
8028 PR Zwolle

Onderhoud en reparatie

We vinden het belangrijk dat u en uw medewerkers zorgeloos en veilig de weg op kunnen. Daarom is goed onderhoud van de leaseauto is belangrijk. Onderhoud en reparatie vind plaats bij één van de vele Vakgarages (www.vakgarage.nl). Hiervoor maakt u een afspraak, de rest regelt zich vanzelf.

Winterbanden

U kunt er voor kiezen om winterbanden op te nemen in de leaseovereenkomst. Vervolgens kunt u deze bij de Vakgarage laten monteren. Winterbanden kunnen eventueel ook op een later tijdstip worden toegevoegd aan de leaseovereenkomst. Mocht u hier interesse in hebben, overleg dan met uw wagenparkbeheerder. Graag daarna een mail sturen naar info@ijsseldeltaautolease.nl.

Brandstofpas

Met een brandstofpas wordt het verzamelen en administratief verwerken van tankbonnen overbodig. Ook maakt dit het declareren van de BTW een stuk eenvoudiger. Met een brandstofpas ontvangt u regelmatig een verzamelfactuur waarop het overzicht van de gemaakte kosten en de betaalde BTW staat vermeld. Een stukje extra gemak wat IJsseldelta Autolease graag voor u regelt. Stuur uw naw-gegevens naar info@ijsseldeltaautolease.nl. Wij vragen dan de brandstofpas zo snel mogelijk voor u aan.

Vervangend vervoer

Is uw leaseauto naar de garage voor onderhoud en hebt u vervangend vervoer nodig? IJsseldelta Autolease biedt vervangend vervoer aan vanaf € 29,50 per dag bij maximaal 100 km.

Bekeuringen

Wij snappen dat u in sommige gevallen graag uw bekeuring wilt inzien. Stuur dan het kenteken
van uw auto naar info@ijsseldeltaautolease.nl. U krijgt de bekeuring vervolgens per mail toegestuurd.

Adreswijziging

U bent verhuisd en heeft dus een nieuw adres? Laat het ons dan weten! Een adreswijziging kunt u doorgeven via info@ijsseldeltaautolease.nl.

Leaseauto inleveren

Als uw leasecontract afloopt, dan levert u de leaseauto weer bij ons in. De auto kunt u inleveren op de plek waar u de nieuwe leaseauto ophaalt. Ook kunt u uw auto inleveren bij ons op kantoor bij In De Wal Automotive. Het adres hiervan is: Kleefstraat 8 in Zwolle. Wij willen u wel vragen vooraf aan te geven op welke plek u de auto inlevert. Hiervoor kunt u een mail sturen naar: info@ijsseldeltaautolease.nl.

Het is belangrijk dat u het volgende meeneemt om in te leveren:

 • Sleutels en reservesleutel
 • Kentekenkaart
 • Groene kaart/APK-keuringsbewijs
 • Radiocode
 • Brandstofpas aanvragen

Neem contact op voor vragen over onze klantgerichte service.

Staat het antwoord op uw vraag niet op deze pagina of wilt u graag aanvullende informatie over onze klantgerichte service voor uw lease auto of deel auto? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

 • Operational lease
 • Jong gebruikte lease
 • Carunited
 • Service
 • Over ons
 • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten