Wat wij doen

Dit kan Ijsseldelta Autolease voor u betekenen:

Creativiteit, duurzaamheid, en innovatie passen allemaal in ons straatje, ook in die van u? Ontdek hier wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

De auto is een gewaardeerd vervoermiddel. Een comfortabele manier van verplaatsen. Maar als we gebruik willen blijven maken van de auto zijn er andere (creatieve) oplossingen nodig. Oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van onze planeet. Bij IJsseldelta Autolease komen daarmee twee drijfveren samen.

Nieuw

Personen- en bedrijfswagens

Wilt u volledige ontzorging? Dan is operational lease de beste oplossing. IJsseldelta zorgt voor een wagen die aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Aantrekkelijk aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant en duurzaam in gebruik.

Jong gebruikt

Personen- en bedrijfswagens

Heeft u er wel eens over nagedacht om een jonge, gebruikte auto te leasen? Deze voertuigen zijn maximaal twee jaar oud, maar het contract is een stuk flexibeler en de prijs is een stuk lager dan die van een nieuwe auto.

CarUnited

Deelauto’s

Een innovatief deelauto-concept met flexibel huurcontract. Naast een verantwoorde bijdrage aan het milieu levert CarUnited ook een aanzienlijke besparing op. Wat blijft is het gemak en comfort dat u kent van de vertrouwde leasecontracten.

Maak kennis met IJsseldelta Autolease

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Snel navigeren

  • Operational lease
  • Jong gebruikte lease
  • Carunited
  • Service
  • Over ons
  • Contact

Contact opnemen

 

Kleefstraat 8, 8028 PR, Zwolle

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten